betöltés

kiadványszerkesztés távmunkában

Újságok és más rendszeres kiadványok elkészítését nyugodtan ránk bízhatod! Csapatunk tapasztalt, kreatív és jól képzett szakemberekből áll. A kor szellemét követve távmunkában dolgozunk. A modern technológiáknak köszönhetően az állományok mozgatása a szerkesztőség és a tördelés között, valamint a kész anyag nyomdába küldése is egyszerű és hatékony.

tördelés

Miért érdemes minket választani?

rugalmas

rugalmasan dolgozunk

Tudjuk, hogy az újságszerkesztés legsűrűbb része a lapzárta. A bejövő anyagok még készülnek, miközben a nyomdai határidő már szorít. Ilyenkor jól jön, ha nem egy-egy tördelőnek kell megbírkóznia a feladattal, hanem egy csapat tud gyorsan és hatékonyan munkába állni.

referenciák
rugalmas

vállaljuk a kockázatot

Annyira bízunk a munkánkban, hogy garanciát is adunk. Ha nem lennél megelégedve az első munkával, nem kell a munkadíjat megfizetned. Így akár a meglévő munkafolyamat mellett is próbára tehetsz minket és ráérsz akkor váltani, amikor meggyőződtél munkabírásunkról.

beszéljük meg az indulást!
rugalmas

teljeskörű megoldást nyújtunk

A laptervet és a hirdetéseket minden munkatárs egy online felületen tudja kezelni. Amint összeállt egy-egy cikkhez a szükséges írott és fényképezett anyag, tördelésre jelölik a cikket. Lehetőség van egyedi kéréseket is jelezni felénk.

vegyük fel a kapcsolatot!
rugalmas

versenyképes áron tördelünk

Mivel több kiadványon dolgozunk, ezért nem egy lapból kell megélnünk. Ennek köszönhetően jóval kedvezőbb árat tudunk adni, mint egy főállású alkalmazott bérigénye. A kiadvány jellegétől és terjedelmétől függően tudunk pontos árat kalkulálni.

árajánlatot kérek!

elégedett ügyfeleink

SIKERES NŐK

24 éve működő országos magazin, amely olyan nőket és férfiakat mutat be olvasóinak, akik munkájukban vagy egyéb területeken sikereket értek el. 2018 óta készítjük a magazin.

Bencét régebbről ismertem, így amikor tördelőre volt szükségünk, megkerestem. A magazinunk életében nem okozott nagy változást, a távmunkára hamar átálltak a szerkesztőség tagjai. A lapzárták jól tervezhetőek, az oldalak szépek. A nyomdai határidők és a leadás rendben megy, így elégedettek vagyunk a média paletta munkájával.
Dr. Huzik Veronika, főszerkesztő, tulajdonos

PÉCSI HÍREK

A városi önkormányzat kiadványa, amely 18 éve tájékoztatja a pécsieket a helyi témákról. 2012 óta készítjük a lap tördelését.

A tördeléssel nincs gondunk, Bence és csapata jól és gyorsan dolgozik. A cikkek és fotók kezelése részünkről ugyanúgy megy mintha itt készülne lap. A laptükör kitöltése és módosítása egyszerű és átlátható, így mindig tudom, hol tartunk a munkával. Valójában nem történt lényegi változás attól, hogy távmunkában tördelik az újságot.
Nimmerfroh Ferenc, főszerkesztő

DÉLI SZÓ

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a Napfénymédia és Marketing Kft. színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. 2018 óta visszük a tördelést.

2018-ban kezdtük ennél az újságnál a közös munkát, 200 km távolságból. Mivel már dolgoztunk együtt ezért bíztam benne, hogy a távolság nem fog a munkában fennakadást okozni. Gyors és korrekt munkát kapunk, nincs probléma a határidőkkel és az extra kérésekkel sem.
Kapitány Gergely, főszerkesztő

további részletek

kapcsolattartás

Gyors kommunikációra, kisebb korrekciókra és jelzésekre Skype-ot és Viber-t használunk. A legtöbb információ ami a cikkekkel és a hirdetésekkel kapcsolatos, a közös online táblázatba kerül be. Ha egy információnál fontos, hogy visszakereshető legyen, akkor pedig az email a legmegfelelőbb út. A Facebook Messenger-ben a korábbi társalgás visszakeresése nagyon nehézkes, ezért bár ott is elérhetőek vagyunk, próbáljuk elkerülni a használatát.

fájlkezelés

Több megoldás kínálkozik. Az egyik, ha a szerkesztőség valamely felhőszolgáltatásba tölti fel a cikkeket és a fotókat, majd mi ugyanide töltjük fel a betördelt anyagokat PDF formátumban. Ez lehet Dropbox, Google Drive vagy OneDrive is. A másik lehetőség, ha a szerkesztőségi szerveren van megosztva néhány mappa, ahova a munkatársak teszik az anyagot, mi pedig ide töltjük a kész állományokat. A harmadik verziónál a mi FTP szerverünk a tároló, ahol az adatcsere zajlik. Az első és a harmadik esetben garantálni tudjuk az adatok biztonságát, mivel ezeken a platformokon folyamatos adatmentés történik.

technológia

3 nagyteljesítményű, kalibrált monitorokkal ellátott munkaállomás áll folyamatosan rendelkezésre. 500 MBit sebességű internet elérés, szünetmentes tápegységek, gyors belső kommunikációs hálózat.

diszkréció

Az adatokat, információkat és cikkeket teljes titoktartással kezeljük, erre szívesen adunk írásbeli garanciát is.

online

Az újsághoz rengeteg további tevékenység is kapcsolódik. Honlapok tervezésében, fejlesztésében és üzemeltetésében is tudunk segíteni, ráadásul offline ügyfeleinknek jelentős kedvezményt biztosítunk.

kapcsolat

Ormándlaky Bence

Bármilyen kérdésed van hívj, írj, vagy üzenj.

Média Paletta | 2021